Limači ove subote ponovno u akciji! (FOTO)

Vijesti iz regije 26.04.2016 13:35h Autor:

Čigra Limač Open

“Zabavno druženje, smijeh i pljeskanje”, riječi su kojima organizatori iz taekwondo kluba Čigra najavljuju sedmo izdanje Čigra Limač Kupa koji se ove subote 30. travnja održava u Domu Sportova. U sklopu jednog od najvećih turnira za najmlađe u regiji i ove godine očekuje nas cjelodnevno druženje te ste svi pozvani da upotpunite ovu plemenitu humanitarnu manifestaciju.

Pročitajte službenu najavu priredbe:

“Ovu subotu, 30. travnja u Domu sportova (dvorana 2) održava se 7. Čigra Limač Kup i 4. Čigra Open, najveće taekwondo natjecanje u regiji koje iza svog imena krije i mnoga lijepa iznenađenja.

Posebnost natjecanja su natjecatelji najmlađih dobnih skupina koji će svoja dosadašnja stečena znanja i vještine hrabro pokazati pred velikom publikom. Natjecat će se u disciplinama slobodne borbe, tehnici i KICK-u. U sklopu turnira nastup će imati i djeca s posebnim potrebama iz programa Čigrin Let, koja će nam na svoj način pokazati ljubav prema sportu i sav trud koji su uložili u pripreme za ovaj veliki dan.

Posjetitelje i sudionike očekuje i iznenađenje u obliku gostovanja poznatih boraca, rukometaša RK Zagreb i ostalih sportaša koji će kratkim obraćanjima na otvorenju i malim druženjem djeci ukazati na važnost bavljenja sportom.

Dođite s djecom, navijate za vaše favorite i uljepšajte njihov veliki dan! Natjecanje počinje u 9.30 sati, svečano otvorenje je u 12.00 sati i svi ste pozvani na zabavno druženje uz smijeh i pljeskanje.

U dobro organiziranim terminima natjecat će se preko 700 natjecatelja u dobi od 4-17 godina iz Hrvatske i susjednih zemalja (Slovenija, BiH, Srbija, Italija, Mađarska, Austrija, Slovačka…), a misija organizatora je da se svako dijete osjeća posebno i za svoj nastup dobije medalju, dok će oni najuspješniji u svojim kategorijama biti nagrađeni i bogatim poklon paketima sponzora.

U sklopu 4. Čigra Opena održat će se i Prvenstvo Hrvatske za studentice i studente koje je ujedno i kriterijsko za osiguravanje nastupa na Europskim sveučilišnim igrama koje se ove godine održavaju u Zagrebu i Rijeci.

Turnir se ove godine održava pod Visokom pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

‘Pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu ovu subotu 30. travnja na bogatu sportsku manifestaciju u organizaciji Taekwondo kluba Čigra u Dom sportova i podrže mlade nade taekwondo-a te provedu zdravu i zanimljivu subotu.‘ – poručuje član organizacijskog odbora Boris Bursać iz Tk Čigra.

Više o događanju možete pogledati ovdje.”

čigračigra2čigra5čigra6 čigra7čigra3čigra4

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI