7. "Bilić-Erić Fight Night" donosi nastupe Brekala, Majkića, Poljaka i Truhana!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.10.2013 10:26h Autor:

7. Bilić-Erić Fight Night

Poznati zagrebački noćni klub "Green Gold" na Radničkoj cesti će 24. studenog s početkom u 18 sati ugostiti sedmi po redu "Bilić-Erić Security Fight Night".

Borilačku priredbu će predvoditi boksački meč između Stipice Brekala i Kubanca Ericcesa Torresa. Radi se o posljednjem nastupu za hrvatskog boksača kojim se oprašta od aktivne karijere.

Ostatak ovog vrlo dobrog eventa će obilježiti mješoviti kick boks i MMA program koji će popuniti neka vrlo poznata regionalna borilačka imena. Zoran Majkić će u kick boks dvoboju do 86 kilograma nastupiti protiv Slovaka Erika Matejovskog, a po istim pravilima će snage odmjeriti Robert Brajković i Srbin Bojan Džepina. Potonji dvojac nastupa u teškoj kategoriji.

Fanovi atraktivnog hrvatskog MMA borca Mateja "DoKoske" Truhana će doći na svoje s obzirom da ćemo upravo njega gledati u izuzetno intrigantnom dvoboju protiv ponajboljeg slovenskog borca u diviziji Primoža Vrbinca. Dvojac će se boriti u velter kategoriji do 77 kilograma. Ništa manje zanimljiv meč ne bi trebali pružiti Emil Poljak i Ivo Skopljak. Poljak je veteran Bilić-Erić Fight Night priredbi koji je ulazio u ring s ponajboljim regionalnim teškašima, dok je Skopjak mlada boksanskohercegovačka nada koji će u ovom meču tražiti iznenađenje.

Od organizatora Dragana Majkića saznajemo i da bi na priredbi trebala nastupiti dubrovačka i vjerojatno najveća hrvatska mlada MMA nada Antonio Kaznačić. Još uvijek se ne zna tko bi mu trebao biti protivnik u drugom profesionalnom MMA dvoboju karijere. Kaznačić nastupa u kategoriji do 77 kilograma.

S obzirom na vrlo ograničen kapacitet Green Gold kluba, karte i za sedmi po redu "Bilić-Erić Security Fight Night" će zasigurno planuti preko noći. Još uvijek nema informacije kada će ulaznice biti puštene u slobodnu prodaju.

"Bilić-Erić Security Fight Night 7"
24. studeni 2013. – 18h
Green Gold Club – Zagreb

Stipica Brekalo vs. Ericces Torres, boks
Zoran Majkić vs. Erik Matejovsky, KB
Robert Brajković vs. Bojan Džepina, KB
Matej Truhan vs. Primož Vrbinc, MMA
Emil Poljak vs. Ivo Skopjak, MMA
Antonio Kaznačić vs. TBA, MMA

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI