50 Cent razočaran jer Vasu “Psihopatu” neće gledati uživo (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.06.2018 11:36h Autor:

Koreškov vs. Bakočević

Crnogorac Vaso Bakočević će u prvom ispitu u slavnom Bellatorovom kavezu odmjeriti snage s bivšim prvakom Rusom Andreyjem Koreshkovim. Meč će se održati 14. srpnja na Bellatorovoj priredbi u glavnom talijanskom gradu Rimu.

Da se event događa malo bliže američkom kontinentu, Bakočevića bi uživo iz prvih redova gledao i slavni reper i u posljednje vrijeme Bellatorov svojevrsni promotor 50 Cent. Naime, upravo je on saznavši kako se Bellatorova priredba održava u dalekom Rimu izrazio negodovanje jer tamo neće moći osobno prisustvovati.

“Prokletstvo! Zašto Rim čovječe? To je otprilike osam i pol sati letenja…”, požaio se 50 Cent na svom službenom Twitteru.

Objavu je primjetio i sam “Psihopata koju ju je onda podijelio na svom službenom Instagramu.

Posljednjih tjedana se govori o tome da bi se 50 Cent i sam mogao okušati u borilištu. Fotografija s glavnim čovjekom Bellatora Scottom Cokerom je izazvala burnu reakciju javnosti koju je sam podgrijao prozivkom bivšeg UFC prvaka Quintona “Rampage” Jacksona. Post je vrlo brzo izbrisao, no kasnije je potvrdio da ne bi imao ništa protiv da i sam uđe u borilište.

Doduše, istaknuo je da mu je želja biti dio borilačkog biznisa, a mnogi vjeruju da bi mu najbolja uloga bila ona promotorska.

Vaso Bakočević u prvoj Bellator borbi napada bivšeg prvaka!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI