Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
2 Cellos novi spot snimili u borilačkoj dvorani Zelga Galešića (VIDEO) | Fight Site

2 Cellos novi spot snimili u borilačkoj dvorani Zelga Galešića (VIDEO)

Vijesti iz regije 07.05.2018 21:03h Autor:

screenshot

Globalno najpopularniji glazbenici iz Hrvatske, Luka Šulić i Stjepan Hauzer, odnosno 2 Cellos, svoj su novi spot snimili u borilačkom okruženju. Budući da je u pitanju pjesma Eye Of The Tiger, ne treba čuditi kako su za scenografiju odabrali MMA dvoranu.

Za tako nešto su se uputili do Pule, gdje su odabrali dvoranu Trojan Free Fighters, Zelga Galešića. Tamo su odradili svoj meč na violončelima u kojem na kraju teško možemo odabrati pobjednika. Odnosno, pobjednici su oni koji su imali priliku poslušati ovu sjajnu stvar u uvijek zanimljivom aranžmanu ova dva umjetnika.

Oko njih dvojice nalazili su se momci iz kluba, koji su cijelo vrijeme navijali, a tu ulogu su odradili jako dobro. Zapravo, cijeli spot je vrhunski režiran i svaka pohvala onome čija je bila ideja odraditi nešto u ovom stilu. Svakako je u pitanju i jako dobra promocija borilačkog sporta, budući da su u pitanju glazbenici čiji spotovi dostižu ogromni broj pogleda. Na prvom mjestu uvjerljivo je Thunderstruck, koji je do sada pušten 116 milijuna puta, što je uvjerljivo najveći broj pogleda za spot bilo kojeg izvođača iz naše regije.

Spot vam naravno donosimo ispod teksta!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI