Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
12-godišnji judaš Mateo Holjevac osvojio broncu na Europskom prvenstvu za osobe s Downovim sindromom | Fight Site

12-godišnji judaš Mateo Holjevac osvojio broncu na Europskom prvenstvu za osobe s Downovim sindromom

Vijesti iz regije 11.12.2015 16:39h Autor:

Facebook

Veliko slavlje sprema se u Dugoj Resi jer je 12-godišnji Mateo Holjevac osvojio brončanu medalju na Europskom prvenstvu za osobe s Downovim sindromom u St. Petersburgu.

Član judo kluba Duga Resa otputovao je na prvenstvo u pratnji oca i stručnog stožera, a po povratku su ga u zračnoj luci dočekali obitelj i prijatelji. Mateo je medalju osvojio u konkurenciji od 12 do 16 godina, što znači da je bio među najmlađim sudionicima u kategoriji.

“Ova medalja je velika stvar za Matea, ali i za klub i cijelu zemlju, budući da je on prvo dijete koje je predstavljalo Hrvatsku na nekom međunarodnom natjecanju za djecu s Downovim sindromom”, rekao je Davor Vrbanić, predsjednik judo kluba Duga Resa.

Mateo umalo nije otputovao na prvenstvo jer klub nije mogao financijski podržati njegov odlazak, ali čini se da se sav uloženi novac isplatio i Hrvatska ima novog dekoriranog sportaša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI