Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zvuči kao parodija: Zeleni Power Ranger traži UFC borbu protiv CM Punka | Fight Site

Zvuči kao parodija: Zeleni Power Ranger traži UFC borbu protiv CM Punka

UFC 28.12.2014 14:18h Autor:

Jason David Frank

UFC još nije ni približno siguran tko bi mogao biti prvi protivnik CM Punka, odnosno Phila Brooksa, no neki su se već i ponudili. Jedan od njih je i Jason David Frank, glumac koji je najpoznatiji po ulozi Tommya Olivera, odnosno zelenog Power Rangera.

Za razliku od Brooksa, 41-godišnji Oliver ima ponešto profesionalnog, ali i amaterskog MMA iskustva. Slavio je u tri amaterske te u jednom profesionalnoj MMA borbi. Smatra kako bi upravo on trebao biti Brooksov protivnik u UFC-u. Ponudio se već ranije, no nije bilo odgovora:

"Kaže kako ne zna za moju ponudu, da zna samo da sam zeleni Power Ranger, no to nije istina. Ono što me frustrira je činjenica da imam reference. Trenirao sam s Melvinom Guillardom, koji može jamčiti za mene, kao i sa Mike Bronzoulisom, koji je sjajan borac. Pitajte i Derricka Lewisa, teškaš je i zvijer je, pa sam se i s njim dobro držao", kaže Frank.

Smatra kako je bolji borac od Brooksa, jedino misli da to sve ne bi bilo dobro po UFC. "Siguran sam kako bih ga pobijedio. Već sad se po njemu vidi da je požalio ovu odluku. Slobodno me može nastaviti ignorirati, no ja ovo trebam, gladan sam tog nastupa. Ovo je logična borba, jer obojica dolazimo iz industrije zabave. Jedino što bi ovo moglo loše djelovati po UFC, jer bi ispalo da sve pretvaraju u cirkus. No, oni već samim angažiranjem njega to već djelom i jesu, pa zašto ne napraviti pravu stvar i prodati brdo karata na borbu nas dvojice."

Brooks bi u UFC-u trebao debitirati ovo proljeće, no još nije sigurno ni hoće li nastupati u velter ili srednjoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI