Zvijezda je rođena: Mr. Finland ukrao šou u Stockholmu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2015 09:58h Autor:

Zvijezda je rođena, a za to joj je trebalo samo osam sekundi! Markwan Amirkhani je noćas na švedskom UFC-u nokautirao Andyja Oglea za već spomenutih osam sekundi, a kasnije je pokazao koliko smisla za šoubiznis ima. Jesmo li dobili novog Conora McGregora?

> Nakon nokauta od 8 sekundi Mr. Finland: Mislio sam da je Joe Rogan pijan!

"Mr Finland", kako se naziva Amirkhani, je na press konferenciji upitan o eventualnom revanšu koji bi dao Ogleu s obzirom na to da su neki dvojili je li sudac prerano zaustavio dvoboj. On je odgovorio provokativno…

"Dajte ljudi… Osam sekundi? Hoćete li još kraći meč od toga", odgovorio je vrlo bahato za jednog UFC debitanta.

Novinare je zanimao i video koji je objavio na internetu, a na kojem nepristojno jede jabuku. Odgovorio je na sebi očito svojstven način.

"Gledajte, nemam pojma. Dobio sam tisuću zahtjeva za prijateljstvo nakon toga i 90 posto ih je bilo od djevojaka. Svi su komentirali da sam sladak i da imam lijep osmijeh dok jedem tu jabuku. Video ima skoro milijun gledanja. To je puno za samo jedenje jabuke", našalio se Mr. Finland.

No, nemojte se previše nadati da ćete Amirkhanija vrlo brzo vidjeti u oktogonu. Već je najavio pauzu jer se mora znatno poboljšati prije sljedećeg nastupa. Najavio je selidbu u Stockholm gdje će se priključiti Alexanderu Gustafssonu i njegovom timu kako bi naučio neke nove stvari.

Na kraju su pitali zanimljivog borca o letećem koljenu s kojim je započeo meč…

"Treneri su mi rekli da to ne činim, no ja sam imao nekakav dobar osjeća. Vidio sam Oglea na snimkama kako uvijek trči prema naprijed kako bi zauzeo centar oktogona. Zato sam išao na tu neortodoksnu tehniku. Ja sam pametan", zaključio je Mr. Finland.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI