Zvijezda “Igre prijestolja” originalno obilježila svoj posjet UFC eventu u Liverpoolu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.05.2018 17:56h Autor:

Maisie Williams (Arya Start)

Jedna od zvijezda koje su posjetile jučerašnji UFC Fight Night u Liverpoolu bila je Maisie Williams, engleska glumica i zvijezda popularne “Igre prijestolja”. Ona je svoj posjet i obilježila u znaku svog lika, Arye Stark.

Oni koji prate seriju su upoznati s time kako je Arya Stark s vremenom stekla sposobnost uzimanja lica drugih osoba, a pravi “hommage” tome napravila je u trenucima kada su je snimile kamere u prvim redovima eventa u Echo Areni.

Kameru su prvo prikazale lice Stephena Thompsona, nakon toga Darrena Tilla te smo tek na kraju vidjeli kako je u pitanju Maisie, koja se nasmijala, čime je dala znak kako je jako dobro osmislila svoj mali performans.

Igra prijestolja došla je do svoje posljednje sezone, koja se neće prikazati ovog ljeta, kako bi bilo pravilo do sada, nego će to biti tek iduće godine, no još se ne zna kada. Ipak, ovakve stvari dobro služe i za njihovu promociju, da se fanovi ne ohlade, nego da se krenu nabrijavati. Uostalom, sam UFC se putem Instagrama pohvalio svojom gošćom.

A girl has no name. @Maisie_Williams #UFCLiverpool

Objavu dijeli ufc (@ufc)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI