Zvijezda američkog nogometa uzora vidi u Stipi Miočiću

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2017 17:46h Autor:

Stipe Miočić

Josh Gordon velika je zvijezda američkog nogometa i jedan od najbitnijih igrača Cleveland Brownsa, a za medije je otkrio kako je inspiraciju pred najvažnije utakmice sezone pronašao u promatranju treninga Stipe Miočića.

Gordon je u pripremama za utakmice koje su slijede otišao u StrongStyle dvoranu, da odradi neke vrste treninga, ali i da upozna Stipu Miočića, čija je popularnost u Clevelandu ogromna, posebno među kolegama sportašima.

“Veliki sam fan Stipe Miočića i njegovog načina borbe. Ja trenutno igram za Cleveland i nema bolje pozicije nego ugledati se u nekoga tko je ovdje rođen i odrastao, čija je cijela pozadina odavde. On je sjajan borac i želim mu sve najbolje u borbi idući mjesec”, rekao je Gordon, koji je sada česti gost te dvorane, a s Miočićem je i nekoliko puta razgovarao te su razmijenili iskustva.

Gordonu se posebno sviđa mirnoća UFC-ovog teškaškog prvaka i ponašanje u situacijama gdje je pritisak uistinu velik. Pritisak pod kojim mnogi talentirani i naoko spremni borci pokleknu.

“Način na koji on pristupa borbi te cijeloj pripremi za nju je svakako nešto odakle možeš uzeti jako puno toga za vlastiti pristup profesionalnom sportu i pripremu za nastupe. Posebno ako znamo koliko su kod njega veliki ulozi, a uspijeva svoje stanje uma zadržati na takvom nivou. On to ponavlja svaki puta i sada je pred njim još jedna prilika da to dokaže. Jako mi se sviđa njegovo viđenje svega i zato je on moj uzor na kojeg se želim što više ugledati.”

Gordon je 2013. godine bio vodeći igrač NFL-a po broju osvojenih jardi. Nažalost, kasniji problemi s ozljedama, ali i s dopingom, su ga koštali boljih nastupa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI