Zlonamjerni Koscheck poželio GSP-u da se nikada ne oporavi od ozljede

UFC 02.02.2012 10:06h Autor:

Josh Koscheck

Osim što je najavio dvoboj protiv Mikea Piercea narednog vikenda na UFC-u 143, Josh Koscheck je u intervjuu za MMAFighting poželio prvaku Georges St. Pierreu da se nikada ne oporavi. Da, dobro ste čuli. Ovaj je prgavi UFC borac ustvdio da se nada kako se Kanađanin nikada neće vratiti nakon teške ozljede.

Kako je došlo do meča protiv Piercea?

“Prvo sam morao vidjeti tko je uopće on. Rekao sam OK, borio se protiv Fitcha. Mislim da je ovo zanimljiv scenarij, možda ga je UFC nagovorio da me izazove s obzirom da nemaju protivnika za mene u ovom trenutku. Mnogi borci su ozlijeđeni ili pauziraju. Pristao sam, iako bih se radije volio boriti protiv nekog većeg imena. To bi bilo bolje za sport i za fanove. Vjerujem da će i ovo biti dobra borba”, smatra Koscheck i dodaje:

“Mislim da je podcijenjen borac koji uvijek dođe vrhunski spreman na meč. Ima mnogo dobrih kvaliteta i borio se protiv nekoliko dobrih boraca. Ima dobra rušenja, a i u ostalim segmentima je dobar. No, nije odličan.”

Iste večeri Diaz i Condit će odlučiti o tome tko je privremeni prvak njegove kategorije. Tu svoju šansu vidi i Koscheck…

“Zanima me ishod dvoboja Diaz vs. Condit. Vjerujem da će to biti jako dobra borba. Nadam se da će GSP izbivati duže od 10 mjeseci i da će privremeni prvak makar još jednom braniti pojas. Nadam se da se GSP nikada neće oporaviti, niti vratiti. Operacije kakvu je on imao su komplicirane. Teško se oporaviti potpuno, znam neke ljudi koji nikada to nisu uspjeli napraviti. Nadam se da bi to mogao biti slučaj is Georgesom”, zaključio je pomalo zločesto Koscheck dodavši kako u nedjelju tipuje na Diaza kao novog prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI