Zločesta UFC-ovka najavila što čeka njenu protivnicu: Ubiti ću je pred očima njene majke!

UFC 22.11.2017 21:47h Autor:

Angela Magana

Nakon što je protekle dvije i pol godine većinom provela u izvještajima koji nemaju puno veze s njenom borilačkom karijerom, “zločesta” članica UFC-a, Angela Magana, za desetak dana se napokon vraća. I to nema nimalo lijepe najave za borbu protiv Amande Cooper.

Magana (8-5, 0-2 UFC) se posljednji puta borila još u srpnju 2015. godine, kad je poražena od Michelle Waterson. Bila je to njena druga UFC borba i drugi poraz te ukupno četvrti poraz u nizu. Otkaz iz promocije ipak nije dobila, no dvije i pol godine čekala je svoju iduću borbu. Za to vrijeme je našla svoje mjesto na MMA portalima kroz svađu s Cris Cyborg te kroz objavljivanje svojih golišavih fotografija, s naglaskom na njen najveći ponos, stražnjicu.

2. prosinca će napokon ući u kavez i to na UFC 218 eventu, gdje će se boriti protiv Amande Cooper (2-3, 1-2 UFC). Biti će to borba u kojoj su obje djevojke vjerojatno u istoj situaciji, odnosno teško će ostati dio UFC-a u slučaju poraza. Magana je ovih dana pokrenula chat sa svojim fanovima povodom borbe, a dio njega je objavila na Twitteru. Odnosno odgovor na pitanje što čeka njenu protivnicu u Detroitu, gradu u kojem ona inače živi i trenira.

“Ne mogu opisati koliko sam spremna. Ta kučka ne može niti zamisliti kroz kakve sam ja borbe prolazila, borbe za goli život. Nema nikakve šanse protiv mene. Sav pritisak je na njoj, a ja ću je osramotiti u njenoj gradu. Zapravo, ubiti ću je pred očima njene majke”, odgovorila je Magana.

Magana već neko vrijeme živi u Portoriku i to u onom dijelu koji je bio žestoko pogođen uraganom. Zbog toga često proziva predsjednika Trumpa, ali i objavljuje postove u kojima opisuje kako je, barem kada uspije napuniti svoj telefon, budući da je objavila kako je već neko vrijeme bez struje i vode. Vjerojatno se na to referirala kada je napisala kako se ona bori za goli život. U Detroitu je slijedi borba za ostanak na UFC rosteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI