Zingano se vraća, ali pričekat će borbu za naslov!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2014 09:33h Autor:

Cat Zingano

Prošlo je već više od godinu dana od kad je Cat Zingano imala posljednju borbu. U travnju 2013. bila je uspješnija od Mieshe Tate i bila je predviđena da bude trenerica na The Ultimate Fighter 18. Na suprotnoj je strani trebala biti Ronda Rousey protiv koje bi ušla i u borbu za naslov…

Ozljeda koljena sve je poremetila te je Zingano već godinu dana van oktogona. Datum povratka još nije poznat, ali sad je sasvim jasno da neće odmah dobiti priliku domoći se pojasa. Kako sad stvari stoje Zingano će prije borbe za naslov morati odraditi još jednu borbu, a to je potvrdio i predsjednik najjače svjetske MMA organizacije na UFC-u 173.

"Cate Zingano je još uvijek prva izazivačica, ali najvjerojatnije će prije nego pokuša osvojiti pojas odraditi još jednu borbu.", rekao je Dana White.

Tko će joj biti protivnica u povratničkom meču još uvijek nije poznato. No, jasno je da u toj borbi mora doći do pobjede ako želi stati ispred Ronde Rousey ili Alexis Davis. Naime, Rousey će 5. srpnja na UFC-u 175 koji će se održati u Las Vegasu braniti naslov protiv Davis.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI