Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Žena koju je napao tvrdi da je Nick Diaz bio na kokainu | Fight Site

Žena koju je napao tvrdi da je Nick Diaz bio na kokainu

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.05.2018 19:28h Autor:

Nick Diaz

ick Diaz mogao bi se naći u još većim problemima nego što se prvobitno mislio, nakon jučerašnjeg uhićenja zbog nasilja. Naime, ženska osoba koja je podnijela prijavu tvrdi da je tijekom napada popularni borac bio pod utjecajem kokaina.

Za sada ne znamo tko je osoba na koju je Diaz, prema optužnici fizički nasrnuo, no TMZ Sports je došao do informacija kako je isto osoba izjavio da ju je Diaz napao pod utjecajem kokaina. Ovo je prvi spomen toga da bi Nick mogao biti “na bijelom”, budući da je on prije svega poznat kao korisnik marihuane, ali i kao borac koji je cijelo vrijeme u treningu te čovjek koji izuzetno pazi na svoju prehranu i zdravlje.

Diaz je pušten uz jamčevinu od 18.000 dolara, ali će se morati odazvati na sud. Datum ročišta tek će naknadno biti određen. Ukoliko se potvrdi kako je Diaz uistinu kriv u ovom slučaju, to bi po UFC pravilima trebalo značiti otkaz iz promocije, što bi značilo da njegovi fanovi neće dočekati povratak u oktogon, a čekaju ga već tri i pol godine, odnosno od siječnja 2015. godine, kada se borio protiv Andersona Silve. Što se tiče pobjede, nju čekaju još dulje, odnosno još od 2011. godine, kad je Nick savladao B.J. Penna.

Od strane borca nitko nije uspio dobiti neku izjavu, odnosno on se odmah iz pritvora uputio kući, gdje se našao sa svojim odvjetnicima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI