Zbunjeni Weidman odbio Belforta i čeka Andersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2012 08:41h Autor:

Chris Weidman

Chris Weidman iznimno je uporan u namjeri da stigne do meča protiv Andersona Silve, pa je čak i otkrio da je zbog toga odbio meč protiv Vitora Belforta.

Neporaženi UFC-ov borac Chris Weidman u svojoj posljednjoj borbi pobijedio je nokautom u drugoj rundi Marka Munoza, a Dana White je prije tog meča izjavio kako bi pobjednik mogao biti jedan od idućih izazivača Andersona Silve.

Weidman je takvu najavu iznimno ozbiljno shvatio te je u posljednje vrijeme vrlo uporan da do svoje prilike da pokuša osvojiti pojas prvaka u srednjoj kategoriji zaista i dođe. No, javnost i nije previše na njegovoj strani, još uvijek u njemu ne vide pravog izazivača, a čini se da ta ideja polako i kod Dane Whitea slabi.

No, Weidman ne odustaje te je otkrio da je čak i odbio druge borbe, jer želi čekati Andersona. "Koliko je meni rečeno, UFC želi organizirati meč između mene i Andersona. Sada je situacija ipak dosta zbunjujuća i ne znam što se događa, pa čekam da saznam od Whitea. Odbio sam nekoliko boraca koji su me izazvali, poput Vitora Belforta, samo kako bih se mogao boriti s Andersonom, ali sada ne znam više ni sam kakva je situacija", priznao je Weidman.

"Imam veliko poštovanje prema Andersonu, smatram ga jednim od najvećih svih vremena. Vjerujem da sam mu najveća prijetnja i mislim da to znaju i u njegovom kampu, samo neka mu daju šansu", poručio je Weidman Andersonovim menadžerima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI