Zbog provokacije s Nikeom, Werdum ostao bez komentatorskog posla za UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2016 13:16h Autor:

Fabricio Werdum

Fabricio Werdum je vrlo brzo požalio svoj postupak gdje je kritizirao Reebok te pokušao ukazati na nezadovoljstvo boraca. UFC mu je dao otkaz s mjesta komentatora za španjolsko govorno područje.

Bivši teškaški prvak je rekao kako je, objavom fotografije gdje se nalazi u UFC uniformi sa znakom Nikea, htio ukazati na ono što većina boraca misli, no njegov se podosta agresivni pristup nije svidio njegovim poslodavcima. Tako je Werdum ostao bez jedne jako dobre gaže koju je imao.

Werdum je radio za UFC-ovu platformu kao stručni sukomentator za španjolsko govorno područje, a sad je po drugi put smjenjen s te pozicije. Prvi puta je zamolio Danu Whitea da ga vrati, no ovog puta je rekao kako se neće vračati niti ukoliko mu ponude.

“Ja nemam ništa s Reebokom, jedino tijekom borbe i oni mi ne mogu ništa. No, izgubio sam posao kao komentator. Da sam ga izgubio jer sam loš u tome i jer se nikome ne sviđam, prihvatio bih to, no znam da to nije slučaj. Znam da sam radio dobar posao jer su mi dolazile poruke podrške iz cijele latinske Amerike, a sad sam već dobio podosta poruka ljudi koji kažu kako će sada otkazati kanal”, rekao je Werdum.

Werdum se inače priprema za revanš protiv Caina Velasqueza, koji će se održati na UFC 207 eventu, 30. prosinca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI