Zbog ozljede došlo do promjene u borbi Jonesa i Gustafssona, Beltran mijenja Herba Deana

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.12.2018 09:46h Autor:

Gustafsson vs. Jones

Glavna borba UFC 232 eventa dobila je još jednu promjene. Nakon one bitnije, koja se tiče mjesta održavanja, sada su Jon Jones i Alexander Gustafsson dobili novo društvo u kavezu. Budući da se ozlijedio sudac Herb Dean, društvo u kavezu praviti će im Mike Beltran.

Ozljede boraca česta su stvar, no ozljede sudaca baš i ne. Ipak, sada se to dogodilo, i to baš u vezi sudionika borbe Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona. U pitanju je Herb Dean, koji je trebao dijeliti pravdu tijekom posljednje UFC borbe u 2018. godini. No, od te časti morao je odustati, upravo zbog spomenutog razloga.

Nije navedeno zbog kakvog tipa ozljede je Dean bio prisiljen na ovaj potez, no njegova Twitter objava nam da naslutiti kako u pitanju nije ništa ozbiljno. Predsjednik kalifornijske komisije, Andy Foster, objavio je kako im je cilj bio ostale borbe ostaviti netaknute po pitanju sudaca te nije došlo do promjene rasporeda. Tako će borbu Jonesa i Gustafssona, kao i preostale koje su po rasporedu pripale Deanu, suditi iskusni Mike Beltran, koji je ovim putem od komisije angažiran. Za ovog suca, poznatog po svojim dugim pletenicama na bradi, ovo će svakako biti najveća borba koju je u karijeri imao priliku suditi. U pitanju je vrlo dobar sudac, kojem se uistinu ne možemo sjetiti neke pogreške ili loše procjene.

Što se tiče ostatka sudaca, svakako vrijedi navesti kako je za borbu Cris Cyborg i Amande Nunes delegiran Marc Goddard. Bodovni suci za borbu Jonesa i Gustafssona su Derek Cleary, Sal D’Amato i Junichiro Kamijo. To je u potpunosti druga trojka od one koja je bodovala njihovu borbu borbu, iz 2013. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI