"Zašto Overeem izbjegava Dos Santosa?"

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.03.2013 09:23h Autor:

Alistair Overeem

MMA fanovi diljem svijeta raspravljaju je li Alistair Overeem zaista ozlijeđen ili je svjesno obmanuo javnost i UFC-ove čelnike da je ozlijeđen. Čini se da u grupu onih koji ne vjeruju u potpunosti Reemovim tvrdnjama spadaju i članovi Dos Santosove ekipe.

Luiz Dorea, jedan od trener Juniora dos Santosa, poprilično je sumnjičav prema Overeemovim informacijama da je došlo do ozljede kvadricepsa. Puno mu je vjerojatnija solucija da se zapravo boji Dos Santosa i da je ovog puta namjerno s njime izbjegao borbu.

"Nismo ovdje da bi sumnjali, ali zaista je to malo čudno. Dos Santosova karijera ne ovisi o Overeemu, ali ovo je već drugi put da je borba njih dvoje otkazana. Nas to ipak ne smije poremetiti, mi smo pripreme već započeli i ne želimo ih sada prekidati i odgađati, Junioru je potreban meč. Čini se da Overeem tu borbu zapravo ni ne želi i nije mi jasno zašto", rekao je Dorea.

"Ne znam previše o njegovoj navodnoj niskoj razini testosterona, ali tu je stvarno nešto čudno, iako mu moramo vjerovati da je ozlijeđen. On je odličan sportaš, ali očito ima nekakvih problema. Tko god dogovori meč protiv njega više neće moći biti siguran da će do borbe zaista i doći te mu mogu propasti pripreme, koja zahtijevaju mnogo vremena, truda i novca."

"Ovo ipak neće poremetiti Juniora, njegov plan je i dalje odraditi borbu u tom terminu i nakon toga pokušati vratiti titulu prvaka u svoje vlasništvo", dodao je Luiz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI