Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zastrašujuće nabildani Sage Northcutt objavio fotografiju s početka završnog skidanja kilograma (FOTO) | Fight Site

Zastrašujuće nabildani Sage Northcutt objavio fotografiju s početka završnog skidanja kilograma (FOTO)

UFC 09.11.2017 22:02h Autor:

Sage Northcutt

Sage Northcutt se ovog vikenda vraća u UFC-ov kavez po prvi put ove godine, a čini se kako će u njega ući fizički još impresivniji nego što je to bilo do sada.

21-godišnji borac će se u Norfolku suprotstaviti Michelu Quiñonesu te će tražiti pobjedu u svom povratku u laku kategoriju. Svoj je posljednji nastup imao krajem prošle godine u velteru, kada je bolji od njega bio Mickey Gall. Sage je inače izgubio svoja oba velteraška UFC nastupa, dok je kao član lake kategorije nastupio tri puta te je svaki puta upisao pobjedu.

Sutra je vaganje za event te je vrijeme za završnu fazu skidanja kilograma, a Northcutt je objavio fotografiju iz hotelske sobe uz komentar kako kreće rezanje preostalih kilograma. Mladi borac izreza potpuno izrezan te je teško zaključiti što još može skinuti, osim izbaciti vodu iz tijela. Nadamo se kako će mu to biti dovoljno te da sutra neće imati problema sa zadovoljavanjem 70 kilograma, koliko je granica lake kategorije.

U borbi će biti zanimljivo popratiti kakav će Northcutt biti kondicijsku, jer ovakvu mišićnu masu svakako nije lako hraniti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI