Zašto se UFC odlučio riješiti Smitha nakon samo jedne sezone?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.01.2019 11:49h Autor:

Jimmy Smith

Nikome nije jasno zašto se UFC nakon samo jedne godine suradnje odlučio riješiti vrlo dobrog TV komentatora Jimmyja Smitha. Već u prosincu se moglo čuti kako je Smith na izlaznim vratima elitne promocije, a prvim danom 2019. godine je to i sam potvrdio.

Komentator, koji je većinu karijere proveo u Bellatoru, je dobio otkaz i traži novi posao!

“Sada kada je stigla Nova godina, bojim se da moram otkriti kako UFC nije htio potpisati novi ugovor sa mnom pa je i moje vrijeme u ovoj organizaciji stiglo do kraja. Želim se zahvaliti svima u organizaciji koji su se trudili da se osjećam dobrodošlo na apsolutno svakom eventu”, stoji u javnom obraćanju Smitha koje je odradio na Twitteru.

“Pokušao sam borcima pokazati što je veće poštovanje s obzirom da riskiraju svoje živote za ovaj sport. Nadam se da su to mogli osjetiti. UFC fanovi su bili zaista nevjerojatni i volio bih da mogu svakom ponaosob zahvaliti na potpori, čak i kritikama koje su me učinili boljim. Želim svima sretnu Novu godinu, pozdrav prijatelji!”, dodao je Smith koji je i sam bio MMA borac.

S obzirom da su fanovi uglavnom biranim riječima govorili o njegovim komentarima i poslu koji je odrađivao, pomalo je nejasno zašto ga se UFC odlučio riješiti. Navodno su se odlučili na njegovo mjesto instalirati bivšeg prvaka Michaela Bispinga, a proračun za obojicu nisu imali. Posebno, jer su na snazi mjere štednje u elitnoj promociji.

Smith sada traži novu gažu i novi dom. Ako je suditi prema njegovoj kvaliteti, neće dugo biti bez posla.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI