Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zaručnik Paige VanZant pokazao veliko srce i pobijedio prekidom, ali ostao bez UFC ugovora | Fight Site

Zaručnik Paige VanZant pokazao veliko srce i pobijedio prekidom, ali ostao bez UFC ugovora

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2018 20:24h Autor:

Austin Vanderford

Jedan od sudionika programa pete epizode Dana White’s Tuesday Night Contender showa bio je Austin Vanderford, poznat kao zaručnik Paige VanZant. On je u svojoj borbi pokazao sve ono što predsjednik UFC-a voli vidjeti, no na kraju ugovor nije dobio.

Kao što smo već naveli u gore podijeljenom linku, epizoda je donijela tri nova UFC ugovora, ali Austin Vanderford nije bio među njima. Ovaj 28-godišnji borac iz Portlanda došao je u show uz puno skepse, mnogi su smatrali kako je tu samo zbog toga što je u pitanju zaručnik Paige VanZant, no on je uspio sve razuvjeriti i dovesti svoj profesionalni skor na 5-0.

U prvoj rundi nikako nije sve izgledalo dobro po njega. Imao je dobrih trenutaka, ali bivši timski kolega njegove zaručnice, Angelo Trevino, vodio je borbu upravo tamo gdje je htio i planirao. Branio je Vanderfordova rušenja, a pred kraj runde je uspio uzdrmati ga, odvesti ga na pod te doći i do full mount pozicije. Imao je tada punu minutu da završi borbu, ali Vanderford se nije predavao. Primao je udarce, ali je i dalje uzvraćao te radio na tome da izađe iz neugodne pozicije. Uspio je tako izdržati do kraja runde, unatoč velikoj količini primljene štete.

Vanderford se vratio u drugoj rundi na najbolji mogući način. Nije prošlo dugo, a svog protivnika uzdrmao je direktom te je ovaj gotovo pao već nakon tog udarca, no nije se stigao oporaviti, već je primio kroše koji ga baca na pod. Tamo Vanderford koristi svoju priliku i vrlo brzo dolazi do gušenja, kojim je Trevina natjerao na tapkanje.

Nakon ovakvog nastupa očekivalo se da bi mu Dana White mogao dati UFC ugovor, no on ga nije dočekao i to kao jedini današnji borac koji je slavio prekidom, a da je ostao bez onoga po što je došao. No, nema sumnje kako će dalje biti na UFC-ovom radaru te je moguće da ga još jednom vidimo već ove sezone showa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI