Započeo je Ultimate Fighter Nations

UFC 16.01.2014 15:21h Autor:

Team Canada

Sinoć je, nakon emitiranja UFC-ovog eventa, nekako u njegovoj sjeni, započela nova sezona The Ultimate Fightera, u kojoj će se, ovoga puta, sučeliti borci iz Kanade i Australije.

Ovu sezonu, gdje će se natjecatelji boriti u velter i srednjoj kategoriji, predvode treneri Kyle Noke i Patrick Cote. Prema MMA portalima i prema Twitteru se čini da sezona nije izazvala preveliki interes, što je čudno, znajući da je Kanada dala jednog Georgesa St-Pierra, a da su borci iz Australije poznati kao možda i najbeskompromisniji u cijelom UFC-u.

Natjecatelji su smješteni u drvenoj kući u Kanadskom Quebecu, u okružju kakvo još Ultimate Fighter nije doživio, no borci su oduševljeni time. Lagane nesuglasice među momčadi su započele, no ništa što bi se moglo nazvati žestokim i što bi moglo voditi k tome da bi ovo moglo biti incidentna sezona.

Prva borba je ponudili sjajan ogled dva, do sada neporažena, borca. I ako je suditi prema toj borbi, sigurno je da nas čeka jedna zanimljiva sezona puna sjajnih borbi te upoznavanja s vrlo talentiranim borcima, od koji je veliki broj neporažen u dosadašnjoj karijeri.

Ultimate Fighter Nations se emitira na kanalu Fox Sports 1, dok bi se u našoj regiji epizode trebali moći nabaviti preko nekog od legalnih streaming servisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI