Zanima vas koliko će Anderson noćas zaraditi? Puuuuno više od Weidmana!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.07.2013 09:34h Autor:

Anderson Silva

MMA fanovi s velikim nestrpljenjem čekaju novi nastup Andersona Silve koji je već godinama jedan od najboljih UFC-ovih boraca.

Svojom raznovrsnošću svako malo oduševljava gledatelje, a tijekom ranih nedjeljnih sati saznat ćemo hoće li uspjeti svoj veliki pobjednički niz nastaviti i protiv Chrisa Weidmana koji još uvijek ne zna za poraz u karijeri.

No, ono što je u ovom slučaju prilično zanimljivo je zarada boraca. Dok će podatci o svim borcima biti poznati vjerojatno za dan ili dva, mediji su uspjeli doznati koliko će zaraditi glavne zvijezde UFC-a 162.

Anderson će samim nastupom zaraditi 600 tisuća dolara, dok u slučaju pobjede uzima i bonus od 200 tisuća. U to nije uračunat i zasigurno nemali bonus od prodaje PPV-a.

Očekivano je da Weidman nije ni blizu tih cifri, no mnoge je ipak iznenadilo o koliko se malom iznosu radi. Chris će zaraditi svega 24 tisuće dolara za nastup, a taj honorar može udvostručiti u slučaju pobjede i osvajanja titule prvaka.

Frankie Edgar ima osiguranih 120 tisuća i još toliko mu iznosi pobjednički bonus, dok će Oliveira zaraditi svega 21 tisuću plus bonus u istom iznosu u slučaju pobjede.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI