Zamjena je odrađena! Askren postao dio UFC-a, a Mighty Mouse ONE FC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2018 00:40h Autor:

Ben Askren i Demetrious Johnson

Čini se kako je sve gotovo po pitanju prve zamjene boraca između elitnih MMA promocija, odnosno kako je Ben Askren postao član UFC-a, dok je u smjeru ONE FC promocije otišao Demetrious Johnson.

Da je ovo sve dogovoreno najlakše je zaključiti pogledom na Twitter profile, budući da su Askren i Johnson svoje novo radno mjesto objavili na zanimljiv način, a nešto slično navela je i jedna od vodećih osoba singapurskog ONE FC-a. Službene potvrde još uvijek nema, no nakon ovog možemo reći kako je u pitanju gotov posao.

Johnson je svoje napuštanje UFC-a i odlazak u ONE FC najavio putem GIF-a, a poruka je glasila “kližem do ONE FC-a”, što bi svakako značilo potvrdu. Spominje se kako bi njegov odlazak u ONE FC mogao značiti i gašenje UFC-ove muha kategorije, iako joj više nije prvak.

Askren je također sve odradio na zanimljiv način. Objavio je fotografiju profila Dane White, na kojem ništa ne može vidjeti, uz poruku: “Šefe, mislim kako je vrijeme da me prestaneš blokirati.”

Za kraj, donosimo poruku Chatria Sityodtong iz ONE FC-a, koji je napisao.

“Molim vas da mi se pridružite u pružanju dobrodošlice najboljem borcu svijeta, Demetriousu Johnsonu, u ONE Championship. Njegova postignuća govore sama za sebe, no ja sam najviše impresioniran njegovim karakterom, ljudskim vrijednostima i životnom pričom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI