Zahabi najavio povratak GSP-a i poručio MacDonald je sada prvi izazivač! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2014 12:37h Autor:

Screenshot

Firas Zahabi je glavni trener GSP-a i Roryja MacDonalda koji je noćas na UFC-u 174 vrlo uvjerljivo svladao Tyronea Woodleyja i tako pokazao da se radi o potencijalnom izazivač u velter kategoriji.

U intervjuu nakon eventa, Ariel Helwani je Zahabija upitao je li se radilo o njaboljoj predstavi njegovog pulena u čitavoj karijeri?

"Da mislim da je to bila najbolja prestava u karijeri. Borio se protiv svjetskog broja tri i potpuno ga je neutralizirao. U posljednje vrijeme je imao dosta dobrih nastupa, no ovaj je najbolji", odgovorio je Zahabi i daodao:

"Nisam znao da će borba biti tako jednostrana, no Rory ga je potpuno neutralizirao. Bio je bolji od očekivanog. Vjerovao sam da će Tyrone promijeniti pristup i pokušati s nečim drugim, no on se i dalje držao početnog plana, a Rory ga je tu zaustavljao."

Helwani nije izdržao nego je Zahabija pitao o potencijalnom GSP-ovom povratku i eventualnom dvoboju protiv MacDonalda. Ova druga opcija ne dolazi u obzir.

"Ne, njih dvojica se neće boriti. GSP je fantastičan borac. Mislim da će se vratiti. U njemu ima još dosta vatre. Sada se ozlijedio baš prije nego što se trebao vratiti sparinzima, no vratit će se on."

Je li ovo bila predstava koja Kanađaninu osigurava borbu za titulu?

"Da, mislim da je on izazivač broj jedan. Pobijedio je Tyrona. No, ako i Lawler dobije priliku, nemam ništa protiv. Ali naravno, htio bih da je Rory sljedeći izazivač", zaključio je Zahabi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI