Zahabi: GSP nema normalan život, šanse za povratak su 50-50!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.12.2013 09:34h Autor:

GSP i Zahabi

Dugogodišnji trener UFC-ovog prvaka u velter kategoriji Firas Zahabi rekao je u razgovoru za MMAFighting kako su šanse za povratak njegovog pulena 50-50!

St-Pierre je nakon UFC-a 167 najavio da će uzeti pauzu te nije precizirao da li će se i kada vratiti. Zahabi ističe da i dalje situacija nije skroz jasna.

"Ne znam šta će biti s Georgesom. Šanse su 50-50, a mislim da ni on ne zna još šta će biti u budućnosti. Mislim da će, ukoliko završi na ovaj način karijeru, to biti u redu. Završio bi borbom večeri u kojoj je pokazao srce, muda, i u kojoj je pokazao da je fajter", rekao je Zahabi, te nastavio:

"GSP iza sebe ima 22 borbe samo u UFC-u! To je mnogo trening kampova, mnogo godina žrtve. Ne može izlaziti, ne može imati ženu i djecu, stabilnu vezu. Ne može imati normalan život. Koliko želi tako živjeti? Ima 32 godine, kad će krenuti da živi svoj život? S 40? To je teška odluka koju mora donijeti. Nitko ne može odlučiti umjesto njega", završio je Zahabi.

UFC šefovi najavili su revanš GSP-a i Johnyja Hendricksa, no ova izjava Zahabija ne ulijeva baš nadu u takav ishod situacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI