Zahabi: GSP mi je rekao da želi meč protiv Andersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.12.2012 09:32h Autor:

GSP i Zahabi

Super meč između Georgesa St-Pierrea i Andersona Silve još je miljama daleko od dogovora, čak i oni najoptimističniji polako gube nadu da će Dana White uspjeti napraviti jedan od najvećih poslova u svojoj karijeri i dogovoriti ovu borbu, no GSP-ov trener kaže da to ipak nije tako nemoguće.

Firas Zahabi, glavni trener i vlasnik Tristar Gyma, otkrio je da je nedavno pričao s Georgesom i on mu je rekao par stvari o svojim planovima. "GSP mi je otkrio da on želi meč protiv Andersona, ali treba tu još ispregovarati dosta stvari. Ne znam puno više od toga", rekao je Zahabi.

Sjajni Kanađanin nakon pobjede nad Carlosom Conditom najavio je odlazak na kraći odmor, a on je prema svemu sudeći završio i GSP se vratio u dvoranu. "Georges trenutno ima lagane treninge, potrebno mu je sad jedno vrijeme da se malo relaksira, moglo bi se reći da se sad više igra na treningu. S obzirom da obožava MMA, to mu ipak ne pada previše teško", otkrio je GSP-ov trener.

S druge strane, u Andersonovom kampu također počinju sve više sumnjati da će do toliko željenog okršaja ikad doći. Ariel Helwani rekao je da je bio nedavno u kontaktu s jednim od Andersonovih menadžera i da mu se čini kako će GSP odbiti ovu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI