Zagrijte se za UFC 175 uz "Countdown" dokumentarce (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2014 18:29h Autor:

Chris Weidman

Danas je na rasporedu UFC 175, event uistinu fantastičnog carda, koji donosi i dvije borbe za UFC-ov pojas. Kroz sjajne "Countdown" dokumentarce, UFC nam je predstavio Lyota Machidu, Chrisa Weidmana, Alexis Davis i Rondu Rousey.

Zanima li vas kako je biti prvakinja, sportska superzvijezda i seks simbol u jednom? To je sve potrebno pitati Rondu Rousey, no ona ne voli govoriti o tome. Ona je prije svega borac i kao takva se predstavlja. Neporažena prvakinja je olimpijka uvijek spremna uskočiti u borbu i nastupiti te obraniti ono što joj s pravom pripada, pojas prvakinje.

Novac djevojka koja dolazi kao "lovac na njenu glavu" je Alexis Davis. Ova djevojka iz Kanade je šutljiva izvan kaveza, a zvijer unutar njega. Ipak, i ona je podosta rekla o svojoj zanimljivoj karijeri i putu prema vrhu, do kojeg joj je ostalo još samo jedna stepenica. No, to je ona najteža, koju još nitko nije prešao.

A što reći o susretu Lyota Machide i Chrisa Weidmana, a da nije rečeno. Ipak , UFC je uspio skupiti dosta materijala o ovoj borbi, koja je na rasporedu danas, dan nakon američkog najvećeg praznika, Dana Nezavisnosti. Hoće li Chris obraniti svoj pojas i kako se osjeća ili će Lyoto postati tek treći čovjek koji je bio prvak u dvije različite divizije.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI