Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Zabit Magomedsharipov: Želim da mi nadimak bude Zvijer! | Fight Site

Zabit Magomedsharipov: Želim da mi nadimak bude Zvijer!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2018 13:49h Autor:

Zabit Magomedsharipov

Zabit Magomedsharipov oduševio je sve već u svom prvom UFC nastupu te je daljnjim nastupima postao borac kojeg protivnici izbjegavaju. Unatoč tome, on još uvijek nema nadimak, ali ima jedan jako dobar prijedlog koji bi mu mogao biti.

Opasni Dagestanac danas će odraditi svoj novi UFC nastup, no nažalost neće to biti s protivnikom kojeg je želio i kojeg je do prije dva tjedna imao ugovorenog. Yair Rodriguez otkazao je nastup te je UFC jedva pronašao zamjenu za njega. To je na kraju Brandon Davis, a Zabit je sretan što je barem na takav način ostao dio programa.

“Bio sam jako tužan kada se Yair ozlijedio jer puno sam uložio u pripreme, kako financijski, tako i emotivno te fizički. Pošto sam odradio pripreme, bilo mi je bitno ostati na programu i boriti se. Zahvaljujem UFC-u što mi je našao protivnika, kao što bih zahvalio i njemu što je prihvatio borbu”, izjavio je Zabit tijekom druženja UFC 228 boraca s medijima.

Srećom po njega, dobio je protivnika koji mu nije bio velika nepoznanica, kao što je bio slučaj kod većine fanova, koji su morali dodatno provjeriti protiv koga će se to Zabit boriti.

“Znao sam za njega jer se borio protiv mog prethodnog protivnika Kylea Bochniaka, tako da sam već ranije više puta pogledao tu borbu. Nema dobar skor, nema pozitivan skor u UFC-u, ali nikako ga se ne smije podcijeniti. U pitanju je dobar borac koji se može jednako dobro boriti kroz sve tri runde.”

Problem pronalaska protivnika pojavio se već nakon Zabitovog prvog nastupa u oktogonu, a on se nastavio i nakon što je postao rangiran. Upitan je zna li zašto je to tako, odnosno ima li barem neku pretpostavku.

“Nisam došao do nekog logičnog odgovora zašto mi nije lako naći protivnika. Sumnjam da ih je strah jer MMA borce ne možeš uplašiti. Ne znam gdje je problem, no na neki način je dobro znati da te poznaju na taj način, a s druge naravno nije dobro.”

Kraj prezimena koje je tako teško za pročitati, a još teže za zapamtiti, što prije trebao bi dobiti neki nadimak. Neki prijedlozi su se već pojavili, a jedan se njemu posebno sviđa, a taj svakako ide uz epitete kojim ga se često nagrađuje, odnosno znamo čuti kako je u pitanju prava “zvijer” od borca.

“Volio bih da me zovu ZaBeast. Fanovi su mi davali mnoge nadimke poput Bruce Lee ili Lincoln, no moj trener Mark Henry zove me ZaBeast, tako da bih volio da mi to bude nadimak.”

Magomedharipov i Davis bore se na glavnom programu UFC 228 eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI