Za razliku od kladionica, VI VJERUJETE u Derricka Lewisa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2018 16:54h Autor:

Daniel Cormier i Derrick Lewis

Gotovo 1300 glasova u samo nekoliko dana sakupila je najnovija anketa na našem portalu. To pokazuje da postoji solidan interes za glavnu borbu UFC-a 230 koji će se održati ovog vikenda u New Yorku, s obzirom da je  upravo meč Cormier vs. Lewis bio tema.

U našem anketnom pitanju smo vas pitali: “Ima li “Crna zvijer” šanse protiv Cormiera?” A ako je suditi prema većini odgovora i glasova, odgovor je – da ima!

Najviše naših posjetitelja se odlučilo za opciju “Sve je moguće, kada su teškaši u pitanju”. Taj je odgovor odabralo čak 41 posto čitatelja Fight Sitea.

Ako tom postotku pribrojite 20 posto onih koji vjeruju “Da će Lewis nokautirati Cormiera i postati prvak”, čak 61 je onih koji smatraju da bi nakon UFC-a 230 mogli dobiti novog šampiona u teškoj kategoriji. To bi zaista bilo ogromno iznenađenje,  ali i veliki šok s obzirom na sve okolnosti.

Između ova dva odabira se smjestio drugi najpopularniji odgovor “Ne, ovaj meč je smijurija”. Naime, 31 posto smatra da se radi o “missmatchu” i da “Crna Zvijer” nema apsolutno nikakve šanse protiv Cormiera. Tako otprilike vjeruju i kladionice jer je koeficijent na slavlje DC-ja 1.15, a onaj na pobjedu Lewisa 6.00.

8 posto je odabralo odgovor “Prestao sam pratiti kada su Stipu namagarčili”, a samo 1 posto je odgovorilo “Zar se Cormier i Lewis bore?” To pokazuje da je unatoč mnogim promjenama na popisu borbi u Madison Square Gardenu interes za UFC 230 priličan.

Anketu ćemo ostaviti aktivnom još 24 sata, a u međuvremenu rezultate možete prokomentirati ispod članka. Hvala vam na sudjelovanju!

Ima li "Crna zvijer" šanse protiv Cormiera?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI