Za Rampageove pripreme potrošeno milijun dolara!

UFC 24.09.2011 08:10h Autor:

Photo by Combatylifestyle.com

Čak milijun dolara potrošeno je na pripreme Quintona “Rampagea” Jacksona za borbu protiv Jona Jonesa.

Brojka zaista zvuči nevjerojatno pa čak i neistinito, stoga je MMA Fighting proanalizirao priča li bivši, a možda i budući prvak gluposti ili se zaista radi o realnoj cifri.

Za one koji nisu upoznati, Jackson se doslovno uselio u ultra modernu, novu dvoranu MusclePharma u Denveru koja za sada nije otvorena za javnost. Doslovce je tri mjeseca poslužila kao Rampageov hotel.

Jedan od vlasnika ovog proizvođača ovih prehrambenih suplemenata je objasnio situaciju.

“Najprije smo mu platili sobu u hotelu, a onda je rekao da mu nešto organiziramo u dvorani jer je previše lijen da bi putovao dva puta dnevno. Od sobe za fizikalnu terapiju smo napravili hotelsku sobu i tamo je proveo pripreme”, objašnjava Cory Gregory i dodaje:

“Mi prodajemo suplemente diljem svijeta. Sve ovo je bilo u našem budžetu. Znali smo da će se prilozi emitirati na Spikeu i ostalim televizijama. Ukoliko napravite nešto ovako, novinari će sigurno doći jer je zanimljivo. Ne treba nam novac od dvorane. Mi doslovno zarađujemo jer vi novinari sada ovdje pričate s nama.”

Jesu li se silni novci isplatili ili ne, vidjet ćemo u noćas u borbi večeri UFC-a 135. Naravno, govorimo o Jacksonu. Što se tiče Muscle Pharma, sigurno je da oni ne mogu biti u minusu s obzirom na odličan marketing koji su napravili…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI