Za OSP-a nema pauze: Ponovno na teškom ispitu, ovaj put u Singapuru

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2018 10:19h Autor:

Ovince Saint Preux

Bivši izazivač u poluteškoj kategoriji UFC-a, Ovince St. Preux, će ponovno vrlo skoro stupiti u Octagon. UFC je u nedjelju, naime, otkrio kako će OSP odmjeriti snage s Tysonom Pedrom na UFC Fight Night priredbi u Singapuru, koja se održava 23. lipnja u Singapurskoj Indoor Areni.

Uz ovu vijest, potvrđeno je i da će UFC jednom godišnje održavati svoje priredbe u Singapuru i to najmanje naredne tri godine.

Ranije smo saznali da će se na ovom eventu sučeliti Donald Cerrone i Leon Edwards, odnosno djevojke Jessica-Rose Clark i Jessica Eye.

Ovincea St. Preuxa smo posljednji put vidjeli u dvoboju protiv Ilira Latifija na UFC on FOX 28 eventu kada je zaustavljen njegov niz od tri uzastopne pobjede. Albanac koji nastupa pod švedskom zastavom ga je udavio giljotinom. Prije toga Amerikanac je nanizao Andersona, Okamija i De Limu.

Australac Pedro, s druge strane, je u posljednjem meču svladao Saparbeka Safarova. Meč je to koji se održao u veljači, a kojim je svoj “score” u Octagonu poboljšao na 3-1, odnosno ukupnih 7-1 u profesionalnoj karijeri.

Osim ovog meča, najavljeni su i dvoboji između Shinsha Anzaija i Jakea Matthewsa, odnosno Nadie Kassem i Yan Yiaonan.

Do sada otkriveni parovi UFC Fight Night priredbe u Singapuru:

Donald Cerrone vs. Leon Edwards
Jessica Eye vs. Jessica-Rose Clark
Ovince Saint Preux vs. Tyson Pedro
Shinsho Anzai vs. Jake Matthews
Jenel Lausa vs. Ashkan Mokhtarian
Matt Schnell vs. Naoki Inoue
Yan Xiaonan vs. Nadia Kassem

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI