Za ne povjerovati: Prazne boce McGregorovog viskija na EBayju i do 90 dolara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2018 17:54h Autor:

Proper 12

Ova vijest bi trebala definitivno ići u rubriku “vjerovali ili ne” s obzirom na svoju bizarnost i nevjerojatnost! Prazne boce viskija “Proper 12”, iza kojeg stoji UFC-ov mega star Conor McGregor, na EBay servisu se prodaju po cijeni i do 90 dolara!

Da, dobro ste pročitali i ne radi se o tip feleru. S obzirom na to da je prva pošiljka “Proper 12” viskija razgrabljena u rekordnom vremenu, čime se McGregor već nebrojeno puta pohvalio, tražena je čak i prazna ambalaža dok se u prodaji ne pojavi nova serija. Pa tako “The Irish Sun” piše o tome što su sve spremni učiniti vjerni McGregorovi fanovi za svog idola – čak i kupovati prazne boce samo zato što je vlasnik kompanije slavni Irac.

“Brendiran UFC viski Conora McGregora Proper 12 – 750ml boca” – opis je boce koja se na EBayju prodaje trenutačno za 69.90 dolara.

U opisu dodatno stoji:

“Boca je pažljivo otvorena i ispražnjena. Čep je netaknut koliko god je to moguće.”

Jedan McGregorov fan imena Eric Hammer je za “The Irish Sun” otkrio da je uspio prodati praznu bocu za 40 dolara. To je 9 dolara više od onoliko koliko ju je platio punu (31 dll).

“Bilo je nevjerojatno da sam uspio prodati praznu bocu za više novca nego što sam platio punu. Ali opsesija fanova Conorom McGregorom nije šala. To je ludnica”, izjavio je za novine.

Nije poznato kada u prodaju stiže druga serija “Proper 12” viskija. S obzirom na brzinu kojom je razgrabljena prva, vi koji ga želite kupiti morate se spustiti u niski start!

Jedan od oglasa za praznu bocu možete pogledati OVDJE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI