Za kraj svibnja napokon dogovorena borba Carawaya i Sterlinga

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2016 19:50h Autor:

Bryan Caraway

Napokon je ugovorena borba Aljamaina Sterlinga i Bryana Carawaya, pa se čini da bi momak iz New Yorka napokon mogao prestati medijski napadati zaručnika Mieshe Tate. Ili će sad još žešće započeti?

Ova borba bantam kategorije održati će se na UFC Fight Night 88 eventu, 29. svibnja, kojeg predvodi također jedna borba u bantam kategoriji, koja naoko čak izgleda i manje atraktivna nego što je to ova. Tamo će se boriti Thomas Almeida i Cody Garbrandt, a gotovo je sigurno da će Caraway i Sterling također naći svoje mjesto na “main cardu”.

Sterling je nedavno napokon potpisao novi ugovor s UFC-om te je izrazio želju kako se želi što prije boriti, a Caraway mu je bio prva želja, budući da ga “Funkmaster” već mjesecima podosta neukusno proziva. Također, on očekuje da bi mu ova borba mogla donijeti napad na titulu, jer je slavio u svakoj od dosadašnje četiri UFC borbe, a u karijeri je neporažen.

Caraway je proizvod 14. sezone Ultimate Fightera, a slavio je u pet od svojih sedam UFC borbi te je stalni član Top 10 poretka bantam kategorije. Svoju posljednju borbu imao je u srpnju prošle godine, kad je savalado Eddiea Winelanda. Čak 17 od svojih 20 pobjeda osigurao je prisiljavanjem na predaju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI