Za GSP-a i Condita nema meča bez doping testa

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.09.2012 08:57h Autor:

Georges St-Pierre

Prema svemu sudeći Georges St-Pierre i njegov protivnik Carlos Condit prije meča će se nekoliko puta dobrovoljno podvrgnuti doping testiranju sljedeći primjer BJ Penna i Roryja MacDonalda.

Veliki okršaj GSP-a i Condita nakon kojeg ćemo imati ponovno pravog prvaka UFC-a u velter kategoriji mogao bi nam donijeti još jedan zanimljiv slučaj u kojem se borci svojevoljno podvrgnu doping testu tijekom priprema za meč.

GSP-ov trener, Firas Zahabi, otkrio je da je njegov borac vrlo zainteresiran da on i Condit također uđu u VADA-in program dragovoljnog doping testiranja te će očito to biti jedan od preduvjeta za održavanje borbe.

Conditova strana također podržava testiranje, no čini se da će ipak doći do malih prepirka, jer oni ne žele da ih VADA testira, već službena agencija. "Carlos je definitivno zainteresiran za očuvanje integriteta sporta. On je potpuno spreman podvrgnuti se testiranjima, ali bi radije da to bude pod nadzorom američke anti doping agencije jer smatramo da oni ipak imaju puno bolju reputaciju u svijetu od VADA-e", rekao je John Fuller u Carlosovo ime.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI