Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Za deset dana UFC je u Singapuru, pogledajte finalizirani program | Fight Site

Za deset dana UFC je u Singapuru, pogledajte finalizirani program

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.06.2018 21:11h Autor:

UFC Fight Night 132

Idući UFC-ov event na rasporedu je za deset dana, a održava se u najvećem gradu/državi na svijetu, u Singapuru. Pogledajte kako izgleda cijeli program koji će predvoditi Donald Cerrone i Leon Edwards.

Cerrone ovom borbom i dalje ostaje u velteru, a boriti će se protiv Leona Edwardsa, britanskog borca za kojeg mnogi smatraju kako je još bolji od Darrena Tilla, koji je upravo preko Kauboja izgradio svoje ime, došavši time u priliku da predvodi prošlomjesečni Fight Night u Liverpoolu. Cerrone je svoju prošlu borbu savladao Yancia Medeirosa i sada je drage volje prihvatio iskušati se s još jednim nadolazećim Britancem.

Edwards je unutar niza od pet pobjeda, dok je kao UFC borac ostvario sedam pobjeda te dva poraza. Bolji od njega bili su Kamaru Usman i Claudio Silva, obojica sudačkom odlukom. Mjesto u sunaslovnoj borbi eventa pripada Ovince St. Preuxu i Tysonu Pedru, a u pitanju je vrlo zanimljiva borba poluteške kategorije, u kojoj će OSP pokušati zaustaviti Pedra, koji bi mogao biti novo zanimljivo ime u Top 10 poretku do 93 kilograma.

Glavni program sadrži ukupno četiri borbe, a tu je još borba u ženskoj muhi, između Jessice Rose-Clark i Jessice Eye, dok će sve otvoriti azijski velter duel između Li Jinglianga i vrlo zanimljivog Daichia Abea. Uvodni program sadrži osam borbi, uz imena poput Teruta Ishihare, Felipea Arantesa i Jakea Matthewsa.

UFC Fight Night 132 – Popis borbi

Velter Donald Cerrone vs. Leon Edwards
Poluteška Ovince Saint Preux vs. Tyson Pedro
Muha (žene) Jessica-Rose Clark vs. Jessica Eye
Velter Li Jingliang vs. Daichi Abe
Bantam Teruto Ishihara vs. Petr Yan
Bantam Felipe Arantes vs. Song Yadong
Perolaka Rolando Dy vs. Shane Young
Velter Song Kenan vs. Hector Aldana
Velter Shinsho Anzai vs. Jake Matthews
Slamka (žene) Yan Xiaonan vs. Viviane Pereira
Muha Matt Schnell vs. Naoki Inoue
Muha Jenel Lausa vs. Ulka Sasaki

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI