YouTube zvijezda Logan Paul: Bila bi mi čast da mi McGregor otkine glavu! Dana White ne budi glup i dovedi me u UFC da zaradimo lovu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.12.2018 14:01h Autor:

Logan Paul i Conor McGregor

YouTube senzacija Logan Paul i dalje je ozbiljan oko ideje da se borbi u UFC-u  jer smatra da se radi o financijski unosnom potezu baš kao što je to bio i njegov boksački meč protiv internet zvijezde KSI-a koji je prodao gotovo 800 tisuća PPV prijenosa i obojici donio milijune dolara zarade.

“Da, mislim da ćete me vidjeti u UFC-u. Ako (predsjednik UFC-a) Dana White izvuče glavu iz guzice i želi zaraditi nešto love”, rekao je Logan za TMZ.

Iako je amater Loganove vještine u ringu nahvalio je i UFC-ov komentator i borilački stručnjak Joe Rogan. Paul tvrdi da UFC shvaća ozbiljno te bi uložio maksimalni trud u pripreme za svoj nastup u Octagonu.

“UFC je izgrađen na modelu- ljudi koji gledaju druge ljude kako se bore. Ja se mogu boriti. I trenirat ću koliko god je potrebno da se borim u UFC-u. Ja sam predan do kraja. Ako dobijem priliku boriti se u UFC-u to je moj život i fokus idućih 6, 8 mjeseci ili koliko god je potrebno.”

Najveća kritika UFC- ovog predsjednikaWhitea bila je ta da bi profesionalni borci Paula “ubili” u pravoj MMA borbi. No 23- godišnjak je toga itekako svjestan i zato niti ne cilja na borbu s ozbiljnim protivnikom.

“Gledajte, ja nisam profesionalni borac i neću se praviti da mogu stati u ring s nekim tko će mi otkinuti jebenu glavu.”

Ipak, kada su ga pitali o potencijalnom dvoboju protiv najpopularnijeg borca na svijetu Conora McGregora, odgovor je sasvim drugačiji.

“Protiv Conora bih se borio. Bila bi mi čast da mi Conor otkine glavu.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI