Yoel Romero prokomentirao Whittakera: Mlad je i gladan, opasan je!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2017 22:08h Autor:

Yoel Romero i Robert Whittaker

Yoel Romero jednu je borbu od titule UFC prvaka, no ipak one privremene. Na putu do toga stoji mu Robert Whittaker, kojeg Romero smatra izuzetno ozbiljnim ispitom.

Romero se zapravo trebao boriti protiv Bispinga za titulu, no UFC nije htio Kubancu, koji je već u godinama, napraviti čak godinu dana pauze, tako da on za osam dana ima priliku osvojiti privremenu titulu. Ipak, Robert Whittaker već je sve šokirao nokaut pobjedom nad Jacareom Souzom i nitko ne podcjenjuju australskog udarača, vjerojatno najbržeg borca cijele UFC-ove divizije do 84 kilograma. Takav je slučaj i kod Romera.

“Kao prvi, mislim da sam osoba koja je blagoslovljena od strane Boga. Druga stvar bitna kod mene je put koji slijedi i disciplina koje se pridržavam. Treća stvar je ta da sam pametan i inteligentan. Kada dobijem borbu, ozbiljno se posvetim treningu.

Svaki protivnik je opasan. Svaki protivnik ima dvije ruke, znaju misliti i imaju talent. Isto tako, mislim kako svatko treba biti oprezan, protiv koga god se borio i isto tako mora respektirati svakog protivnika. On je mlad borac i on gladan. To su stvari koje protivnike uvijek čine opasnima”, rekao je Romero.

Čak 13 godina je razlika između njih dvojice te je ovo Romeru prilika kakva će mu teško više pojaviti, u slučaju da dođe do poraza. Nema sumnje kako će Kubanac doći spreman kao i uvijek, ali protiv borca kao što je Whittaker može presuditi čak i sitnica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI