Yoel Romero i antidopinška komisija došli do nagodbe, mogao bi se vratiti krajem ove godine

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2016 21:22h Autor:

Yoel Romero

Više izvora obavijestilo je o tome kako se Yoel Romero uspio nagoditi s antidopinškom komisiji oko trajanja njegove suspenzije zbog korištenja nedozvoljenih sredstava. Spominje se devet mjeseci suspenzije.

Kubanac je nedavno izjavio kako misli pokrenuti arbitražu protiv komisije, nakon što je saznao da mu prijeti dvije godine kazne, što bi 38-godišnjem bivšem olimpijcu bilo gotovo kao kraj karijere. Čini se da je to upalilo, budući da postoje podosta kvalitetni izvori koji kažu kako su Romerov pravni tim i komisija došli do nagodbe.

Ako je istina ono što se govori, Romero bi trebao biti kažnjen zabranom nastupa u trajanju od devet mjeseci, gdje bi se kao prvi dan brojao datum u siječnju kad su se pojavili rezultati. Prema tome, u promociji neporaženi član srednje kategorije bi mogao nastupiti ponovno već u listopadu ove godine.

Što je Romero koristio nikad nije javno objavljeno, a njegov tim je izjavio kako je bila riječ o preparatu za dijetu, gdje nisu znali da u sebi sadrži nedozvoljeno sredstvo. U svakom slučaju, ako je ova vijest istinita, a trebala bi biti, “Soldier of God” bi se u borbu za naslov UFC prvaka ponovno uključio već ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI