Yoel mislio kako mu je Rockhold kickovima slomio nogu, ipak se prevario

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.02.2018 10:42h Autor:

Yoel Romero

Nakon što je Yoel Romero sjedeći dao interview u kavezu nakon borbe protiv Rockholda, mnogi su se pitali koliko je ozbiljna njegova ozljeda noge. On je otkrio kako smatra da je slomljena, no na kraju se potvrdilo da ipak nije toliko teška ozljeda.

Taktika Lukea Rockholda velikim se dijelom odnosila na neutraliziranje Romerovih napada putem kickovima. I to je dobro radilo, ali “poker face” Kubanca nije davao znakove koliko bivši prvak ozbiljno pogađa. Pošto mu glavni cilj, da uspori Romerove eksplozivne napade, nije ostvaren, mislilo se da nije bilo pravog efekta, no to što je Romero sjeo na pod odmah nakon proglašenje je otkrilo drugu sliku.

“U prvoj rundi sam primio dva kicka za koje sam uvjeren da su uzrokovali lom noge”, izjavio je Romero odmah nakon borbe. Nije izgledao zadovoljan, vjerojatno zbog takvog razmišljanja, ali i zbog toga što je pobjeda došla nakon pada vage, za koji se čini da mu je teško pao.

Ipak, dobre vijesti za Kubanca i njegove navijače došle su iz bolnice, odakle se javio njegov menadžer Ibrahim Kawa.

“S Yoelom Romerom sam u bolnici. Ljudi, noga je dobro, samo par tjedana odmora i biti će spreman krenuti ponovno”, napisao je Kawa. Tako bi Romero mogao biti spreman krenuti u kamp, ukoliko UFC odluči zažmiriti na činjenicu da je pao vagu i dati mu priliku boriti se za titulu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI