Yair Rodriguez otkazao borbu protiv Zabita Magomedsharipova!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.08.2018 20:15h Autor:

Yair Rodriguez

Samo dva tjedna prije nego bi se trebao održati, UFC 228 event ostao je bez jedne od najzanimljivijih borbi. Yair Rodriguez prisiljen je otkazati borbu koju je trebao odraditi protiv Zabita Magomedsharipova.

Oko samog dogovaranje ovog meča događalo se puno drame te su UFC fanovi mogli vidjeti puno turbulencija u samim pregovorima. U jednom trenutku došlo je do toga da su s Rodriguezom naprasno raskinuli ugovor jer nije bio spreman prihvatiti borbu, da bi se na kraju sve svelo na to da je Meksikanac ipak pristao na UFC-ovu ponudu te se vratio u promociju, a borba protiv Magomedsharipova bila je dogovorena. Nažalost, ona se neće dogoditi, barem ne 8. rujna kako je bilo planirano.

Pojavile su se informacija kako je Rodriguez (10-2, 6-1 UFC) doživio ozljedu zbog koje je primoran otkazati borbu samo 16 dana prije njenog datuma. Budući da UFC još uvijek nije službeno otkazao ovaj okršaj, nitko nije htio iznositi više informacija, no relevantni MMA mediji su došli do informacija kako UFC matchmakeri već rade na pronalasku zamjene koja bi se borila protiv trenutno možda i najpotentnijeg borca u promociji.

Magomedsharipov (15-1, 3-o UFC) je oduševio u sva tri dosadašnja UFC nastupa te se našao unutar rankinga, a ovom borbom trebao je testirati svoje vrijednosti, odnosno potvrditi može li se odmah naći u Top 10, gdje bi onda tražio borbu protiv nekog od poznatih boraca, odnosno boraca jednakih ambicija i referenci kao što su njegove. Ovako će to biti malo teže, jer nije za očekivati kako će mu UFC naći protivnika u rangu planiranog, ukoliko itko i prihvati borbu protiv ovog momka koji jednostavno prolazi kroz svoje protivnike. Već za njegovu prošlu borbu imali su velikih problema, sve dok se nije pojavio Kyle Bochniak, jedan od rijetkih koji su bili spremni prihvatiti borbu protiv Dagestanca.

UFC 228 održava se u Dallasu 8. rujna, a predvodi ga borba za titulu velter kategorije između Tyrona Woodleya i Darrena Tilla, a tu je također i okršaj za titulu ženske muha kategorije. Nicco Montano braniti će pojas protiv Valentine Shevchenko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI