WWE više ne treba Rondu Rousey: Nemamo koristi od slomljenih zvijezda i gubitnika!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2017 19:47h Autor:

Ronda Rousey

Ukoliko je Ronda Rousey namjeravala nastaviti karijere unutar hrvačkog ringa, čini se kako joj je ta opcija istekla, pošto iz WWE dolaze informacije kako više nisu zainteresirani za Rousey nakon njenog posljednjeg poraza.

Rousey je već imala iskustva s kečerima u kratkom gostovanju u WWE ringu, koji je bio jako dobro primljen od fanova. Tijekom MMA pauze je dobivala još neke ponude te se očekivalo kako bi tamo mogla nastaviti karijeru neovisno o ishodu borbe protiv Amande Nunes, no to više nije opcija.

Kako izvještava jedan od novinara s ESPN-a, iz WWE-a dolaze informacije kako najbolja svjetska hrvačka promocija više nije zainteresirana za Rousey. Nazvali su je slomljenom zvijezdom te izjavili kako nemaju koristi od angažiranja gubitnika. Ona je taj “epitet” zaradila podosta sramotnim porazom od Amande Nunes na UFC 207 eventu. Informacije kažu kako tako razmišlja upravo Stephanie McMahon, glavna osoba WWE-a, kći osnivača promocije, Vincea McMahona.

Da bi stvari bile još gore po Rousey, slične informacije dolaze i iz Hollywooda, koji je do sada bio blagonaklon prema velikoj MMA zvijezdi. Da li je Ronda Rousey, iako je zaradila tri milijuna dolara, zapravo skupo naplatila svoj povratak u oktogon?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI