WSOF hoće Fedora: Bez problema se možemo natjecati s UFC-om i Bellatorom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2015 13:58h Autor:

Fedor Emelianenko

Izvršni potpredsjednik WSOF-a, Ali Abdel Aziz tvrdi da je njegova promocija također zainteresirana za dovođenje Fedora Emelianenka koji je najavio povratak aktivnom sportu. Aziz je u razgovoru za MMAFighting ustvrdio da si oni mogu priuštiti skupog Rusa. Dapače, tvrdi da mogu priuštiti koga god žele jer su im sredstva neograničena.

"Samo pričamo za sada. Možemo si priuštiti Fedora. Možemo si priuštiti i Brocka Lesnara. Možemo si priuštiti koga god želimo. No, netko mora pokrenuti stvar, a to prije svega mora biti Fedor", objašnjava Aziz i dodaje:

"Otvoreni smo i za koprodukciju evenata s M-1 Global promocijom. Smatramo da se radi o sjajnoj organizaciji koja postoji jako dugo vremena. Ako želimo nešto napraviti u Rusiji, i da je u to uključen Fedor u smislu neke kopromocije, to nam nije mrsko. Ne znam drugu promociju koja bi to htjela, ali mi smo za to."

Zanimljivo, Aziz smatra da bi se Fedor možda htio okušati s njihovim teškaškim prvakom Blagojem Ivanovim – čovjekom koji je svladao Fedora u Sambo natjecanju.

"Možda bi Fedor htio osvetu za taj poraz. Znamo da mu Sambo mnogo znači. Čak možda i više od MMA-ja. Sada se otvara prilika da osveti taj poraz protiv našeg prvaka u teškoj kategoriji. Dat ćemo mu priliku i platit ga najviše moguće."

Dosta kontradiktorno zvuči tvrdnja potpredsjednika WSOF-a prema kojoj se njegova promocija može natjecti s UFC-om i Bellatorom. Znamo da UFC vrijedi milijarde, a da Bellator iza sebe ima moćni Viacom. Ipak, Aziz ostaje pri svojim riječima…

"Možemo se natjecati s bilo kime. Definitivno s Bellatorom, a možemo se natjecati i s UFC-om. Pitanje je samo što Fedor želi. Ako dođe ovdje, pozicionirat ćemo ga na NBC i NBC sports i bit će najveća zvijezda. Ili može otići u UFC i Bellator i biti samo jedan od njihovih boraca", zaključio je Aziz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI