Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Woodley vjeruje da bi se Ronda vratila samo ako je u pitanju jedno ime | Fight Site

Woodley vjeruje da bi se Ronda vratila samo ako je u pitanju jedno ime

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2017 10:12h Autor:

Ilustracija

Ronda Rousey niti ne pomišlja na povratak u Octagon. Bivša UFC prvakinja uživa sa svojim novopečenim suprugom Travisom Browneom i, kao što je rekla u nedavnom intervjuu, nalazi se na prekretnici života.

Hoćemo li ikada ponovno vidjeti Rondu u Octagonu? Teško, no jedan drugi UFC prvak Tyron Woodley vjeruje da bi se i to moglo dogoditi, ali pod jednim uvjetom!

U razgovoru za TMZ Sports, Woodley je izjavio kako vjeruje da bi Ronda bila spremna vratiti se u Octagon za meč protiv nekoć velike zvijezde Strikeforcea, a danas kolegice glumice Gine Carano.

“Gina Carano bi je možda motivirala da se vrati u ring. Vjerujem da je Gina jedina borkinja s dovoljno velikim imenom da bi se zbog nje vratila u borilište. Gina nije borkinja koja bi trgala sve pred sobom, kao recimo Amanda Nunes. I nije netko tko tek dolazi pa se treba dokazati”, smatra Woodley i dodaje:

“Ronda je tako veliko ime, ali ime među normalnim pukom, ne među MMA fanovima. I zato se treba boriti protiv nekoga tko je sličan na taj način.”

Neovisno o tome hoće li se vratiti u Octagon ili ne, UFC prvak vjeruje da ćemo je sigurno vidjeti u WWE ringu.

“Ne bi trebala raditi obje te stvari, mislim da ne bi trebala ići u WWE i i vratiti se u MMA. Nisam neki čovjek koji drugima govori kada bi se trebali umiroviti. Ali ako ona to želi, možda bi trebala potpuno zatvoriti ova vrata i otvoriti neko novo poglavlje u svom životu”, zaključio je Woodley.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI