Woodley uhvatio Maiu u RNC gušenje na UFC samitu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2017 10:53h Autor:

Screenshot

UFC je proteklog vikenda u Las Vegas “dopremio” većinu svojih boraca na sada već tradicionalni UFC samit nazvan “UFC Retreat”. Borci su imali prilike educirati se o raznim temama, za njih su organizirana predavanja i edukacije, no bilo je vremena za zabavu i druženje.

Tako su se na istom mjestu, u isto vrijeme, našli aktualni UFC prvak u velter kategoriji Tyron Woodley i njegov gotovo sigurni izazivač Demian Maia. Naime, nakon posljednjeg slavlja Brazilca protiv Jorgea Masvidala na UFC-u 211 i predsjednik promocije Dana White je potvrdio izazivački status ponajboljeg BJJ majstora u čitavom MMA svijetu.

S obzirom na nadimak “ruksak” koji je Maia dobio u UFC-u zbog svojih kvaliteta da se protivniku “popne na leđa” i tamo ostane većinu vremena tijekom meča, Woodley se odlučio našaliti.

Skočio je Brazilcu na leđa, zakačio se i poručio u kameru:

“Dovraga, sada sam ja na njegovim leđama. Napokon ću mu uhvatiti vrat. Ja sam ruksak.”

Uvijek pristojni i simpatični Maia je prihvatio šalu te je rado u njoj sudjelovao. Brzo je tapkao na Woodleyjev RNC…

Za sada se ne zna kada bi se dvoboj Woodley vs. Maia trebao dogoditi, no špekulira se da će termin održavanja ovog meča biti naredne jeseni. Brazilac trenutačno polovi na nizu od 7 uzastopnih pobjeda. Ukupni profesionalni “score” mu se zaustavio na 25-6.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI