Woodley u ratu s Brownom: Javi se kada pobijediš top 10 protivnika!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2015 10:48h Autor:

Tyron Woodley/Instagram

Velteraši Tyron Woodley i Matt Brown imali su malo prepucavanje putem Twittera nakon što je ozlijeđeni Brown izjavio da želi borbu s Robbijem Lawlerom ili Carlosom Conditom kada se vrati.

Fox Sports je prenio vijest da Brown želi borbu s gubitnikom naslovne borbe predviđene za 3. siječanj, na što je Woodley komentirao kako Brown nikada nije pobijedio top 10 protivnika.

“Kada Matt pobijedi top 10 protivnika, neka se javi. I ljudi u paklu žele hladne vode”, pisao je Woodley koji je vjerojatno idući izazivač velter kategorije.

Brown mu je zatim odgovorio:

“Nitko te nije ni spominjao, ali ako guraš svoj nos rado ću ga udariti.

Woodley ga je zatim upitao zašto nije tako pričao prošle godine kada se htio boriti s njim, na što Brown odgovorio kako on, za razliku od Woodleyja nikada ne odbija borbe. Zatim je Woodley rekao da je pametno birati borbe i da on prihvaća samo vrhunske protivnike. Sve je završilo tako što mu Brown odbrusio da bježi i “tweeta” dok on ide trenirati sa svojom ozljeđenom rukom.

“Ovaj poslovni čovjek može i dalje bježati i pisati poruke, ja idem trenirati s jednom rukom kao pravi borac”, rekao je Brown.

Woodleyju je Dana White obećao iduću naslovnu borbu nakon što mu je Jony Hendricks otkazao nastup na UFC-u 192. Brown je zadnju borbu odradio još ljetos, a trebao se boriti s Kevinom Gastelumom prošli mjesec, no onda se ozlijedio. Iako je situacija trenutno takva da se ovi borci neće uskoro sresti u oktogonu, ako ipak jednog dana dođe do te borbe, trebalo bi biti zanimljivo budući da se očito ne vole baš previše.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI