Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Woodley se “predomislio”, želi i Bispingov pojas | Fight Site

Woodley se “predomislio”, želi i Bispingov pojas

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2017 12:11h Autor:

Tyron Woodley & Michael Bisping

Tyron Woodley je vjerojatno shvatio da borba s Michaelom Bispingom, koju su međusobno dogovorili, sama po sebi nije dovoljno zanimljiva da UFC na nju pristane pa je zato odlučio dodatno začiniti ponudu.

Velter prvak je s prvakom srednje kategorije usmeno dogovorio borbu na dogovorenoj kilaži od 81.6 kilograma, a video njihovog dogovora podijelio je na Instagramu. Kada je Bisping nakon što su se rukavali rekao,‘Ali onda nema pojasa?,’ Woodley je odgovorio:

“Nema pojasa. Jebeš pojas.”

No, budući da postoji velika šansa da UFC neće zaštopati dvije divizije kako bi organizirali borbu dvaju prvaka koja zapravo nema nikakvo značenje, “Odabrani” je uz video kasnije dodao komentar u kojem se “predomislio” oko detalja.

“Možemo li više potpisati ugovor? Ne mogu ovog kretena slušati duže od jedne minute. I predomislio sam se @michaelbisping želim tvoj pojas!”

Oba borca su osvajanjem pojasa u 2016. pokazali veći interes za velikim borbama koje donose što veću zaradu, umjesto obračunavanja s izazivačima, tako da ovaj pokušaj dogovora nije ništa čudno. A hoće li njihova suradnja uroditi plodom kod UFC-a tek ćemo vidjeti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI