Woodley se namjerava boriti protiv Tilla i ako ovaj padne vagu

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2018 09:41h Autor:

Tyron Woodley i Joe Rogan

Tyron Woodley kratko je prokomentirao što će se dogoditi ukoliko Darren Till padne vagu prije njihove planirane UFC 228 borbe za titulu velter kategorije.

Nakon što je Darren Till pao vagu za nastup na Fight Nightu u svom rodnom Liverpoolu, što mu uostalom nije bilo prvi put da ne zadovoljava težinu, ne treba čuditi da se veliki dio MMA javnosti pita hoće li kod borbe za titulu biti sve u redu. Pretpostavlja se da bi u takvoj situaciji, kada se pogleda na to što je na kocki, Till trebao biti ozbiljniji te da će to i odraditi na pravi način. Barem u to vjeruje trenutni prvak, no ne namjerava praviti dramu ukoliko ne bude tako.

“Ukoliko Till padne vagu, svejedno se namjeravam boriti protiv njega. Ne bi bilo za titulu, ali dobio bih dio njegovog honorara. No, ovo je borba za titulu, ovo je velika prilika za njega i uvjeren sam da će odraditi sve na jednom ozbiljnom nivou. I ako padne, pola kilograma ili kilogram neće napraviti nikakvu razliku oko toga kako će borba završiti”, rekao je Woodley, kojem će duel protiv Tilla biti prva borba u 2018. godini.

Englez će svakako morati prije tjedna borbe skinuti više kilograma nego što je navikao raditi do sada, odnosno morati će si olakšati onaj posljednji dio procesa, da ne bi došlo do drame kakva je viđena posljednji put. Pretpostavlja se da Till inače u pripreme ulazi s oko 95 kilograma, znači u šest ili sedam tjedana do borbe ih skine gotovo 20.

Obojica su već unutar trening kampa, budući da je event kojeg predvode održava 9. rujna u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI