Woodley se konačno odlučio za operaciju, samo jedno ime ga zanima kad se vrati

UFC 14.12.2017 10:09h Autor:

Tyron Woodley

Tyron Woodley konačno se odlučio otići na operacijski stol i zaliječiti ozljedu ramena koju je zadobio još u borbi s Demianom Maiom.

Aktualni prvak u velter kategoriji dugo je vremena vagao između toga hoće li se podvrgnuti operaciji ili će pak stisnuti zube i odraditi još jednu borbu. Za ovo posljednje bio je spreman u slučaju da se dogovorio “meč vrijedan rizika”, kao što bi bio onaj s Nateom Diazom, ali već znamo da je borac iz Stocktona tu ideju odbacio.

Woodleyjeva pauza trebala bi trajati nekoliko mjeseci, a nešto više o svemu objasnio je u razgovoru s TMZ-om.

“Odlučio sam popraviti ovo rame. Nisam htio da me režu, da ga popravljaju, ali ako za mene nema niti jedne borbe koja ima smisla i koja je vrijedna tog rizika, onda ću ga popraviti. Neće na meni raditi punu ortopedsku rehabilitaciju, ali hoće artroskopiju i dobit ću nešto matičnih stanica.”

Kada se vrati, Woodley će ‘držati nišan’ na isključivo jednoj osobi, a to je Georges St-Pierre.

“Sve drugo su borbe za zagrijavanje. Već sam pobijedio sve teške protivnike. Sada želim Georgesa. Čak sam se i ponudio da dođem u srednju zbog njega, ali onda je on lažirao ozljedu leđa i napustio pojas. Tako da nemam pojma što zapravo slijedi. Izliječit ću rame, gledati kako se razvija ova suluda igra i saznati tko je idući.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI