Woodley poručio Usmanu: Prestani lagati, ne postoji nikakav ugovor o našoj borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2019 10:32h Autor:

Tyron Woodley

Nakon što je Kamaru Usman još jednom napao Tyrona Woodleya da prihvati borbu 2. ožujka ili da napusti pojas, prvak velter kategorije istom odgovorio na način da ne postoji nikakav ugovor te da će se on prvo boriti protiv Colbya Covingtona.

Iako je Kamaru Usman već pokazao fotografiju potpisanog ugovora za borbu protiv Tyrona Woodley na UFC 235 evente te je čak i Dana White rekao kako će se Usman na tom eventu boriti za titulu prvaka, Tyron Woodley i dalje tjera svoju priču. Neko vrijeme je šutio, ali sada je reagirao nakon što je Usman putem videa prozvao njega na borbu li na napuštanje pojasa prvaka.

Usman je nakon toga još jednom podijelio fotografiju ugovora za nastup za spomenuti event. Ponavljamo, u pitanju je UFC 235, koji se održava 2. ožujka. Woodleyu to nije predstavljalo apsolutno ništa, odnosno čak je napao Usmana za iznošenje lažnih informacija.

“Brate, prestani lagati ljudima i nabrijavati ih. Boriti ću se ove godine protiv Colbya i protiv tebe, no prvo svoju sudbinu mora on doživjeti”, poručio je Woodley putem objave na Twitteru.

UFC sa svojim prvakom ima sve manje strpljenja. Prvo su zbog njegove nemogućnosti nastupa morali otkazati UFC 233 event, jer nisu imali čime parirati Bellatorovom programu tog datuma, a sada je upitan i nastup istoga na UFC 235 eventu. Upravo zbog toga je White izjavio kako će se Usman na toj manifestaciji boriti za titulu pa čak i ako mu protivnik ne bude Woodley. Ipak, njega to, kao što možemo vidjeti, ne zabrinjava. U međuvremenu, Woodley i dalje nastavlja kukati oko toga kako je od strane UFC-a zapostavljen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI