Woodley poručio Dos Anjosu: “Izigrali su te”

UFC 24.04.2018 14:02h Autor:

Rafael dos Anjos i Tyron Woodley (Instagram)

Lipanjski UFC 225, između ostalog, donosi i borbu za privremeni pojas velter kategorije.

Za UFC-ovo zlato i samim time prvu izazivačku poziciju borit će se Rafael dos Anjos i Colby Covington. Odluka je to koja po mnogima nije imala previše smisla, jer činio se kako je ovdje UFC bio poprilično nestrpljiv.

Ukazao je na to i aktualni prvak Tyron Woodley prema kojemu je brazilski borac dobro izigran u cijeloj toj priči.

Podsjetimo, nakon što je dominantno svladao Robbieja Lawlera još u prosincu, RDA je dobio obećanje od Dane Whitea da je idući na redu za Woodleyja, ali ovaj je tada bio u procesu oporavka. Za novi rasplet, predsjednik UFC-a obavijestio je javnost na prije nekoliko tjedana održanoj press konferenciji u Brooklynu. Tada je White borbu za privremeni pojas opravdao činjenicom da se Woodley vraća tek u kolovozu.

Kao prvo, niti je to bilo neko pretjerano dugo razdoblje za čekati, a kao drugo, barem ako ćemo vjerovati prvaku, on bi za borbu vjerojatno bio spremniji i ranije od tog termina.

“Tužno je gledati borce dok ih izigravaju. Prihvatio sam borbu s Dos Anjosom u srpnju, možda u lipnju da su mi dali dovoljno vremena da ih obavijestim jesam li dobro. Sada se on bez ikakvog razloga bori s Qweefingtonom”, napisao je Woodley na svom Twitteru na što mu je RDA odgovorio zamišljenim ‘smajlićem’.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI